Revolution Slider Error: Slider with alias pet-godina-zebra not found.
Maybe you mean: 'zebra-bih' or 'anketa-akcija-2021' or 'tesla-klima-akcija-2022' or '10-years-warranty-gr' or '10-years-warranty-gr1' or 'akcija-klime-2021-bugarska'
macka

Za opušteno gledanje i najuzbudljivijih programa

Dovoljno je da nakon kupovine na ovoj stranici ostavite svoje podatke i priložite fotografiju fiskalnog računa, kako biste standardnu garanciju od 3 godine produžili na čak pet godina!

Uslovi produžene garancije:

1.

Produžena garancija važi za Tesla TV kupljen u periodu od 1.10. do 31.12.2021. godine.

2.

Za ostvarenje produžene garancije, potrebno je registrovati kupljeni proizvod na www.teslapoklanja.com, najkasnije 30 dana od dana kupovine.

3.

Prilikom online registracije, neophodno je priložiti fiskalni račun na kojem su jasno istaknuti naziv proizvoda i datum kupovine.

4.

Produžena garancija važi samo za Tesla televizore kupljene na teritoriji Republike Srbije.

OSTAVI SVOJE PODATKE I REGISTRUJ SE

Unesite email na koji želite da vam stigne sertifikat
Prepišite serijski broj sa nalepnice na uređaju
Godine:

Molimo Vas da pročitate našu Politiku Privatnosti radi više informacija o tome kako koristimo Vaše podatke.

Registracijom na internet stranici za ostvarivanje prava na produženu garanciju kupac/potrošač izjavljuje da je saglasan da Certifikat o produženoj garanciji (garantni list) dobije u elektronskom obliku. Kupac/potrošač je u potpunosti odgovoran za tačnost unijetih podataka. Ukoliko se u procesu obrade reklamacije po produženoj garanciji utvrdi da unešeni podaci nisu tačni, uslovi produžene garancije neće biti prihvaćeni.